Chili-nakkipasta
2
Henkeä
20 min

Chili-nakkipasta

Raaka-aineet

Kastike

1 kpl punasipuli

1 kpl makea suippopaprika

0,5-1 kpl punainen chili

2-3 kpl valkosipulinkynttä

6 kpl vartta tuoretta oreganoa

1 pkt Vegyu Eggie 250g Chili-Juusto Nakki

0,5 dl öljyä

1 rkl tomaattipyreetä

1 prk (390 g) tomaattimurskaa

0,5 tl suolaa

mustapippuria myllystä

Pasta

200 g pastaa

2 ltr vettä

2 tl suolaa

Tarjoiluun

parmesaania

hienonnettua persiljaa

Näin se hoituu

Leikkaa punasipuli, paprika ja chili suikaleiksi. Hienonna valkosipuli ja oregano. Leikkaa nakit noin 1 cm paloiksi. Paista kasviksia öljyssä pannussa viitisen minuuttia. Lisää nakkipalat ja paista hetki. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska suola ja mustapippuri. Kuumenna kastike kiehuvan kuumaksi.

Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Viimeistele annokset runsaalla parmesaaniraasteella ja persiljalla.

Näillä tuotteilla onnistut