Palsternakka-lehtikaalikeitto ruisleipälastuilla ja lehtikaalisipseillä
2
Henkeä
15 min

Palsternakka-lehtikaalikeitto ruisleipälastuilla ja lehtikaalisipseillä

Raaka-aineet

4 kpl ruisleipäviipaletta

4 rkl rypsiöljyä

sormisuolaa

2 kpl lehtikaalin lehteä

2 kpl Vegyu 300g Palsternakka-Lehtikaalikeitto

Näin se hoituu

Leikkaa ruisleivästä pitkiä 2 cm leveitä siivuja.

Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja paahda leipäsiivut rapeiksi. Mausta suolalla ja nosta talouspaperin päälle jäähtymään. Lisää pannulle toiset 2 rkl öljyä ja revi lehtikaalista pieniä paloja pannulle. Paahda rapeiksi.

Kuumenna keitot joko mikrossa tai kattilassa.

Ripottele lehtikaalisipsejä keiton pintaan. Dippaile ruisleipälastuja keittoon tai rouskuta menemään muuten vain keiton kaverina.

Näillä tuotteilla onnistut