Chili-juustorullat
4
Henkeä

Chili-juustorullat

Raaka-aineet

180 g puolikuivattuja tomaatteja

4 kpl tortilloita (halk. noin 20 cm)

150 g (chili-)tuorejuustoa

1 ruukku lollorosso tai lehtisalaattia

1 pkt Vegyu 100g Chili-juusto Leikkele

Näin se hoituu

Valuta puolikuivatut tomaatit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Levitä tuorekelmu leikkuulaudalle ja laita tortilla kelmun päälle. Sivele tortilla tuorejuustolla ja levitä päälle tomaattisilppu, salaatti ja leikkeleet. Rullaa kelmun avulla tiiviiksi rullaksi ja anna tekeytyä tunnin verran jääkaapissa. Leikkaa rullasta noin 3 cm paksuisia cocktailpaloja. Voit leikata rullan myös viistoon puoliksi ja tarjoilla burrito-tyyliin.

Näillä tuotteilla onnistut