Punajuuri-vuohenjuustopiiraat ja rucolasalaatti
4
Henkeä
30 min

Punajuuri-vuohenjuustopiiraat ja rucolasalaatti

Raaka-aineet

1 pkt Vegyu Vegaaninen Punajuurisalaatti 350g

250 g lehtitaikinalevyjä

150 g vuohenjuustoa

tuoretta timjamia

Salaatti

60 g rucolaa

0,5 kpl sitruuna

oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

Näin se hoituu

Vegyu-punajuurisalaatti sopii erinomaisesti myös piiraiden täytteeksi. Maukkaat punajuuri-vuohenjuustopiiraat sopivat hyvin välipalaksi tai juhlapöytään. Sitruunalla maustettu rucolasalaatti tuo raikkautta annokseen.

Leikkaa lehtitaikinalevyt kolmeen osaan ja niiden sulaa huoneenlämmössä 15 minuutin ajan. Aseta lehtitaikinapalojen päälle lusikallinen punajuurisalaattia, kiekko vuohenjuustoa ja pieni oksa tuoretta timjamia. Paista piiraita 225 asteessa uunin keskitasolla 15-20 min.

Purista rucolan joukkoon sitruunamehu, pirskottele päälle oliiviöljyä sekä lisää ripaus suolaa ja mustapippuria. Tarjoile piiraat salaatin kera.

Näillä tuotteilla onnistut